ahlstrrrom.blogg.se

Att älska sitt jobb

Publicerad 2017-05-15 11:36:02 i Allmänt,

Känslan att få arbeta med det man älskar, oslagbar!

Jag har aldrig haft några direkta krav på mina jobb utan jag har jobbat med väldigt mycket olika saker och mest sett de som en chans till inkomst.
Men nu när jag tog jobbet på skolan som ungdom/fritidsledare och vikarie så har jag känt hur kul de är att älska sitt jobb!
Allting känns så naturligt och jag utvecklas tillsammans med dom.
Tack vare alla situationer som vi ledare utsätts för så har jag personligen accepterat och berättat sååå himla mycket om mig själv.
Mina erfarenheter av livet som tidigare legat inom mig har jag nu använt som verktyg att hjälpa ungdomarna.
På så sätt har jag själv fått höra mina egna historier och fått en ny bild av mig själv och allt jag faktiskt tagit mig igenom. Blir stolt över min styrka och de glädjer mig att jag kan hjälpa andra med mina erfarenheter och ge dom igenkänningsfaktorer, skapa förståelse hos dom.

Svårt att beskriva hur viktigt detta är.
Men jag känner en mening med jobbet och jag tror att det är väldigt värdefullt. Jag har inte studerat så värst mycket men erfarenheter går inte att "plugga" fram och på så sätt har jag livets utbildning att dela med mig av.

Men det absolut bästa av allt är att få lära känna all dessa barn/ungdomar. Dom ger så mycket kärlek och dom är alldeles fullproppade av känslor och drömmar och jag kommer göra allt jag kan för att de ska fortsätta vara så <3

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela